IGÅR OCH IDAG

(null)

(null)

Igår spenderade jag dagen i Eskilstuna hos mamma, jätte mysigt då vi inte hinner ses allt för ofta när man bor i två olika städer. Vi gick på tre olika loppisar, jag älskar loppisar av någon anledning och det är så kul att dela det intresset med mamma! 
Vi åt lunch på världens bästa sushi ställe, nämligen på Sushi Yama, jag har inte lyckats hitta ett ställe som har godare sushi än dom, verkligen! Och ja jag åt laxbitar och nu tänker säkert många att man inte ska äta den typen av sushi när man är gravid, MEN det kan man och det här har jag pratat med min barnmorska om och gjort min research på det hela. Man kan äta den typen av sushi OM det är en bra restaurang man äter på, man ska absolut inte gå till någon skum restaurang i någon gränd nånstans o tro att det går utan det måste vara en bra restaurang där man vet att råvarorna är fräscha! 

Imorgon ska vi iväg på festligheter, då min sambo är kurd så blir det mycket olika högtidsfiranden för oss och imorgon är det en kurdisk familje fest, man äter god mat, lyssnar på uppträdanden och dansar, jätte trevligt! Och alla tar med sig mat, lite som knytkalas, så jag ska stå för fikat så ikväll har jag bakat lite mumsiga godsaker som vi ska ta med! 

(null)

(null)

Nu sitter vi och myser framför idol! 
Kramsiar.